2006-11-15 358 浏览
今日中午本来想过蓝湾广场买饭盒,不料,到楼下刚下雨,由于不想回公司取雨伞,唯有到此买饭盒。我选了星洲炒米,像我预期一样好油兼无味,一d辣味都无。令我印象深刻系收银亚姐,大家对答如下:-收银亚姐: 食咩呀?俏露云: 星洲炒米收银亚姐: 系度食定走?俏露云: 走呀!收银亚姐: 下次早d讲呀!俏露云: 咁你下次早d问啰!收银亚姐: 下次我唔问添呀!哈哈!收银亚姐咁态度,真系笑死我! 仲点会有下次呀,我以后一定唔会再黎! 我宁愿行多十分钟过蓝湾好过啦! 其实,上次赶时间买过一次三文治作早餐,已经觉得好难食。此店三文治竟然分两种,在收银处即买三文治$7一份,但唔知摆几耐,好难食。亦可以付$10即做一份一样三文治,较新鲜,我估味道应该好少少! 但我无兴趣再试啰!

收银亚姐: 食咩呀?
俏露云: 星洲炒米
收银亚姐: 系度食定走?
俏露云: 走呀!
收银亚姐: 下次早d讲呀!
俏露云: 咁你下次早d问啰!
收银亚姐: 下次我唔问添呀!