外卖自取 咖喱炸鸡蛋包饭 下午茶:炸鸡超咸得阵蒜头味,一啲日式炸鸡嘅味道感觉都无,好难食 🤢没有最差只有更差,个饭超硬好似放咗三日嘅隔夜饭,仲难食 🤮片蛋皮正常但超薄 😵跟餐话送沙律,原来系几粒粟米同一粒车厘茄....餐牌写可拣汤或热饮,我问店员有咩热饮,店员话无热饮得汽水,咁我就拣汽水啦,到收钱我见贵咗,佢就回覆我话 “汽水加5蚊外卖加3蚊呀嘛”但佢从来无提过汽水要加钱 🤷🏻‍♀️ 原来系无得拣因为佢哋无外卖杯㖞!所以外卖只能迫住拣个面豉汤或者加$5要汽水 😳 我话咁你哋起码通知声先吖,佢就一句话 “咁你可以唔要的唔洗帮衬”。成件事讲到系我错咁,间餐厅无餐具提供仲怪个客,真系好特别!成盒嘢我食咗一啖饭一啖鸡同个蛋皮就掉咗,真系好浪费但真系太太太太难食了 💩唔好帮衬!真系劲不知所谓 ☠️完全唔系 ”日式”餐厅!🤢
外卖自取 咖喱炸鸡蛋包饭 下午茶:
炸鸡超咸得阵蒜头味,一啲日式炸鸡嘅味道感觉都无,好难食 🤢
没有最差只有更差,个饭超硬好似放咗三日嘅隔夜饭,仲难食 🤮
片蛋皮正常但超薄 😵

跟餐话送沙律,原来系几粒粟米同一粒车厘茄....

唔好帮衬!真系劲不知所谓 ☠️
完全唔系 ”日式”餐厅!🤢
等候时间
20 分钟 (外卖自取)