ᐝ突然想食西班牙野,但満足唔到roarrr 🦖味道系可以的~~ 上菜速度亦好值得一提( -᷄ ᴗ -᷅ )比fine dine 更fine dine 🐢🐢 ,连最简单既啤酒都系(๑˘・з・˘)!! 不过有可能系我食𠮶日人手唔够??;3西班牙蛋饼 🍳🥓$98蛋饼入面有薯仔🥔同蛋,表面舖上parma ham,蛋饼个底都脆脆的,味道ok der慢煮鸡胸配香浓芝士马铃薯团子 $168 🐔🧀鸡胸唔鞋,都入味的 ⚆.⚆‪‪ 而gnocchi 系我喜欢的口感,烟烟韧韧的海胆汁海鲜扁意粉 $218原来佢要$218 ‪😖❕海鲜量少+ 细只>_< 意粉入味的,但0 海胆味!厉害!(。・`Д・´)黄金芝士薯条🍟🧀🥚 $78 (英文系写salted egg yolk french fries w/ cheese,无屈佢个黄金)呢个同样厉害( ̄▽ ̄;) 系无咸蛋黄味㗎!!芝士粉下系㶶咗嘅薯条,wakaka 西班牙脆条配朱古力酱 $58炸得脆,表面布满砂糖·͜· ︎︎ 不过唔知点解佢无churro既香气同甜味,净系一味脆☹️回头指数🦖: 2/5 不了;3性价比低,上菜慢,西班牙菜四不像,失望( ⋰꒳​⋱

西班牙蛋饼

黄金芝士薯条

西班牙脆条配朱古力酱

西班牙脆条配朱古力酱 $58

回头指数🦖: 2/5 不了;3

性价比低,上菜慢,西班牙菜四不像,失望( ⋰꒳​⋱ )