2010-01-25
宵夜时段黎食, 有o的稍为便宜既套餐, 留意宵夜o系每晚9:30开始!虽然到左宵夜时段, 但食物都有颇水准~招牌咪走鸡, 好鲜嫩, 个汁可以用黎捞饭, 味道好浓! 唔错丫! 如果叫米线/河粉, 可以加炸酱, 不过似乎太辣~ 好辣既人应该o岩食!叉烧饭, 叉烧好靓有光泽! 很好!!云南米线都好好味! 两个𩠌$26~所有餐都有野饮, 加$2有冻饮, 我就加$3要左杯特饮冻柠宾, 上既时候杯野差唔多满泻, 有好多片柠檬, 感觉一o的都冇呃秤, 比一般餐厅好! 食物质素冇得弹~ 最可惜既系服务方面! 落单果位大姐成日落错单, 口述覆单果时又冇错, 但系写落单又写错啰! 明明讲左两次转河粉, 到最后比错米线, 咁都算啦! 仲要凶我地话我地冇讲过!! 仲要漏单, 漏左个米线, 好彩有另一位阿姐帮我地跟返张单! 真系要唔该佢! 作为茶餐厅服务一般, 不过不失啦!
虽然到左宵夜时段, 但食物都有颇水准~
叉烧饭, 叉烧好靓有光泽! 很好!!
云南米线都好好味! 两个𩠌$26~