今日食咗薯粉家嘅招牌薯粉家加太阳蛋,依然系好味嘅老友记!😋以前中学嘅时候就成日食,而家都仲系好钟意佢哋嘅薯粉。薯粉好有嚼劲,唔会太过腍身,配上啲蔬菜同太阳蛋,味道好香浓。佢哋嘅酱汁同调味都好啱啱好,唔会太咸或者太甜,好顺口。👍太阳蛋煮得啱啱好,蛋黄好鲜美,蛋白唔会太老,口感好恰到好处。加上啲薯粉,真系好饱肚啊!份量方面都啱啱好,啲薯粉同啲蔬菜份量啱啱好,太阳蛋份量啱啱好,唔会太多或者太少,好啱啱好。👌不过,今次去咗薯粉家,发现佢哋嘅环境改善咗好多,仲多咗啲座位,而且整体装修都更加现代化同舒适。😍总括一句,薯粉家嘅薯粉家加太阳蛋系依然系一道好好味又饱肚嘅美食,加上佢嘅改善又增加咗用餐舒适度,令人一试难忘!我会俾佢4.5颗星评分!⭐️⭐️⭐️⭐️✨
今日食咗薯粉家嘅招牌薯粉家加太阳蛋,依然系好味嘅老友记!😋