2023-08-25
💡 烤有机蕃薯唔同一般出面买日本种嘅番薯超甜𠮶种,甜味自然,以烤的方式制作,溢出阵阵嘅香味,嚟到嘅时候好大碟,以为会食唔晒,点知清左碟,当然两只🐶🐶都有份食啦😆💡 芝士焗肉酱意粉唔似出边食到,个酱同芝士好似融合埋一齐,成品不会像薄饼一样,芝士味好浓,连平时唔系好食肉酱意粉嘅我,都好钟意食👍🏻💡 自家制碎蛋沙律潜水艇蛋沙律上面加咗香草,令到蛋沙律果酱,味道丰富,好夹,加上个潜水艇包,口感烟韧,有啲似食bagel嘅感觉👍🏻💡 烟三文鱼薄饼(细)配料充足,唔会食到最后边位好干争争嘅感觉,十分平均👍🏻下次去食一定要食埋innolife 招牌薄饼😍💡 怀旧蛋花大菜糕份量超大杯,配埋花奶食好夹,甜味适中。减去食完主餐后嘅油腻感。💡 自家制柠檬芝士蛋糕一定要试!从未试过食柠檬芝士蛋糕入面柠檬味极浓厚。💡苦瓜配雪梨汁&红菜头配苹果汁呢两杯饮品饮完觉得自己健康左十倍,又清甜好饮❕✅✅✅✅✅高质世外桃源餐厅❗️一定要bookmark❗️一定要再去❗️每样食物都劲高质😍😍😍✅✅✅✅✅揸车人士注意❗️餐厅仲有一个免费停车场可以俾你泊车,唔需要担心架车泊去边❗️✅✅✅✅✅带宠物去一流❗️有个好舒适又干净嘅环境俾你放心食嘢,
💡 芝士焗肉酱意粉
💡 自家制碎蛋沙律潜水艇
💡 烟三文鱼薄饼(细)
配料充足,唔会食到最后边位好干争争嘅感觉,十分平均👍🏻
下次去食一定要食埋innolife 招牌薄饼😍
💡 怀旧蛋花大菜糕
💡 自家制柠檬芝士蛋糕
一定要试!从未试过食柠檬芝士蛋糕入面柠檬味极浓厚。
💡苦瓜配雪梨汁&红菜头配苹果汁
呢两杯饮品饮完觉得自己健康左十倍,又清甜好饮❕
✅✅✅✅✅
带宠物去一流❗️有个好舒适又干净嘅环境俾你放心食嘢,狗狗又有得食嘢又有得休息又有得周围行❗️驻场仲有三只狗狗😍🐶🐶🐶