2019-09-15
Lunch系屋企附近食日式放题,睇openrice见到呢间好多好评以为实冇伏啦,点知伏到一个点成餐饭都好不爽😡首先一入座,成间舖只有3枱客,几乎8成枱都系空的。我地见到有枱只有2个人都可以坐4人卡位,于是问佢可唔可以换阔d,侍应话全部卡位都系留俾订座所以冇办法。第二,收费单误导性都几重,一入去就问想食$108或$178,睇menu发现$108只有特定6款寿司同小食天妇罗,连刺身,烧物,军舰寿司同甜品都冇,变相其实最低消费都要$178。我唔觉得有人黎食放题会唔食刺身lol食物质素普通,唔算好食或难食。不过餐厅啲量词好有问题😂😂😂粟米一客客叫,写2客黎左4串,侍应话写1等于有2串。但系焗蚝就1客真系等于1件😱🤣都唔知我理解有问题定写menu个人中文有问题😊都几唔公平,对d平贵食物大细超炸芝士虾球入面既芝士变走左😂一条芝士丝都冇。刺身唔系太新鲜,有阵雪味。焗蚝芝士焗得太耐,芝士唔系半融而系烧焦了一旧硬的。虽然服务麻麻,食物选择少,质素又唔高,惟一欣赏既地方应该系饮品种类多,除左一般饮料外,仲有热维他奶。甜品有dreyers 雪糕,melona雪条等。dreyers有3款口味,分别系红豆,朱古
虽然服务麻麻,食物选择少,质素又唔高,惟一欣赏既地方应该系饮品种类多,除左一般饮料外,仲有热维他奶。甜品有dreyers 雪糕,melona雪条等。dreyers有3款口味,分别系红豆,朱古力同芒果。
下次食放题真系远少少去返市区食稳阵d,又抵食又大选择,就算贵少少都好过呢度😪