2017-04-08
以前都吃过几次晚饭,今晚真是吃到一肚气!首先六人吃饭时间限制75分钟已经有点不快,但在入座前说明,算吧!在等位时说明要bb椅,入座后话冇,到我问左几次,就话bb位不能放卡位,要放在枱末端,即上菜位,咁都算。隔了一会,待应姐姐话我地呢个出入厨房位置,而传菜姐姐经常都唔小心,好容易会将𩠌菜倒在小朋友身上,叫我地将小朋友放回卡位上。放BB系呢个位完全系你哋嘅选择,如果发生什么事情,不要说我之前没有跟你们提过这样风险!我之后问他们有没有其他枱,他们根本不愿意和我们找其他位置!我一早就讲明要张BB椅,呢个位又系你哋俾我,跟住同我讲叫我唔好放BB系呢度,这是什么道理!食到70分钟,有人自动比张单叫你找数,话你地已经超时了,有很多其他客人在等候。至于食物质素,烧鸡干到不得了,芥兰菜是苦的,鱼饼粉包拼盘都一般,炒饭简直难吃,啲饭一嚿嚿仲系唔热。最惨就是回家后劲口渴。6个人食左千二蚊,好似食快餐,啲嘢劲难食,服务劲差,真系一间不知所谓的餐厅!