2020-05-11 622 浏览
一心见放工放得早,难得见无人排队,去呢度食个quick dinner。6:45pm坐埋位后已经即刻落单,期间侍应不停来回望我们张枱,奇奇怪怪,到7pm左右帮我们落单的侍应走过来,叫我们再次点食物,原来冇帮我们落单!离哂大谱!再等10分钟,食物先到,前后已经等了接近半小时!以为食物到了就算,点知 继 续 有 错!侍应送来「吉列鸡扒定食」,已经除哂口罩准备食,那个忘记落单嘅侍应又过来,又讲唔好意思,原来个碟系「吉列猪扒定食」,真系超级嬲!9秒9拎走枱上的「吉列猪扒定食」,见佢转头就将那碟「吉列猪扒定食」交俾其他食客,完全无想过其实我们有无食过/有无讲嘢飞沫弹过... 终于「吉列鸡扒定食」到枱面。<错上枱的「吉列猪扒定食」,一错再错除咗完全无心机食,成餐所有食物都觉得比其他分店差。特别是「吉列猪柳泡菜锅定食」的猪柳太干,碗饭唔够热。呢个分店仲有一个好差劲的环境,走廊满布纸皮箱,乱咁放,甚到阻塞走火门口。总之只能一个字形容 - 差!

<错上枱的「吉列猪扒定食」,一错再错

除咗完全无心机食,成餐所有食物都觉得比其他分店差

总之只能一个字形容 - 差!
2020-05-11
用餐时段