2024-10-22
首先我哋3个人惊冇位已经打咗电话去book位 喺电话度实牙实齿同我哋讲有bar枱嘅位 咁我哋就信佢专登搭咗几个站地铁过去 去到竟然同我哋讲收银枱执开就系Bar枱?!🤮🤬开头个四眼西装经理懒系热情扮晒有礼貌咁样问我哋想要啲乜嘢类型嘅cocktail 跟住好似一知道我哋唔系Shisha 消费唔够多就即刻态度恶劣到爆🤬🤬求其之后无啦啦俾咗一张凳我哋就算🤮点坐啊跌出嚟啦🤬系咁问佢几时可以俾多张凳我哋 我哋仲要好声好气提多次佢话我哋打嚟𠮶阵都话有位点解而家冇 跟住仲要扮晒嘢话咩𠮶阵真系有位 你唔系suppose人哋打嚟book位你就要帮人留位㗎啦咩🤬最后仲劲鄙视咁赶我哋走 见到我哋饮到差唔多啦都唔会再问佢有冇位坐啦 就即刻过嚟话帮你哋收咗个杯先啦🤮🤬cocktail 又唔系特别又唔系平 完全唔值得花时间去破坏你美好嘅收工同朋友聚嘅心情👎🏻👎🏻👎🏻