2007-05-30 28 浏览
呢餐饭真系食到面都黑埋!!!!一直都系去开cwb𠮶间,食物,环境,服务质素都好好,但系太古呢间真系不知所谓。成间嘢得几"台",上菜慢到你唔信。例牌叉烧,烧腩仔:一见个样就知出事,D叉烧每旧最少成寸厚,食落去"un"到飞起,连切都切得咁无"heart",去隔离大家D食叉烧好过啦!起码大家乐一分钱一分货,平时系cwb𠮶间食,水准十分高,味道,肉质都一流,我地食亲叉烧都一定要去西苑。太古呢间收咁嘅价钱但如canteen咁嘅水准,我真系接受唔到。啫啫煲通菜:平时系cwb叫呢个菜又系一定无死嘅,睇住佢地系你面前整,未上桌已经流晒口水。但系呢度就咸到食唔到,我都已经费事出声,谂住自己倒碗水浸吓算啦,点知浸完都仲系咸到食唔到,净返晒系度。食饭食到不停"令"头,就连唯一水准ok但极迟来的豆豉带子蒸豆腐都无咩心机食,埋单走人。同待应讲咗个通菜咸到浸过水都食唔到,佢停咗三秒,然后话"哦,食咩糖水呀?".........................我地立即走人!两个人,埋单340,食得一肚气!如果有负分,我一定俾负分佢。
呢餐饭真系食到面都黑埋!!!!