2015-01-03 896 浏览
呢间上环老冰室我同先生成日都会去食brunch,边个话食brunch一定要食西式呀佢地既炸鸡翼系一绝既~基本上每一次黎都会试,因为佢有细个去茶餐厅必点既小食..佢地有几个餐配搭..今日我地就叫左....1) 炸鸡翼+鼓油粉意粉+奶油多+热饮炸鸡翼 : 炸得好透切,好脆,而且鸡翼好入味鼓油粉意粉 : 唔会好咸,其实而家唔系有好多茶餐厅仲有做奶油多 : 以一个餐跟面包黎讲,佢做到有奶油多,其实已经好有诚意,加上有个餐有一份小甜食,真系一个点缀3) 炸猪扒配出前一丁 + 蛋治 + 冻奶茶少甜炸猪扒配出前一丁 : 其实话佢炸不如话佢煎,因为都无粉浆,佢块猪扒都算几厚,所以唔会饿亲蛋治 : 其实系煎蛋放o系方包上高,加胡椒粉同盐再切爆个蛋流落包食系好好味o家!果日去食个姐姐帮我地收枱上食完既碟仲话,帮你收起佢等你地食得舒服d,老实讲,今日o系集团餐厅既服务员都无咁好服务同礼貌啦,几时都好支持小店!!

佢地有几个餐配搭..今日我地就叫左....

1) 炸鸡翼+鼓油粉意粉+奶油多+热饮
炸鸡翼 : 炸得好透切,好脆,而且鸡翼好入味
鼓油粉意粉 : 唔会好咸,其实而家唔系有好多茶餐厅仲有做

3) 炸猪扒配出前一丁 + 蛋治 + 冻奶茶少甜

题外话/补充资料: 店外有2张枱可以比有宠物既食客使用