今晚同屋企人谂唔到食乜,就黎试下呢间装修完改左名既飨乐町😮其实我完全冇食过佢既前身,今次真系叫第一次黎体验🤗呢度系要填纸仔落单的,但我喺填时系有啲迷惘的,因为佢有好多栏咁,唔知填边好🧐🧐我就嗌左个M2($68),系五色刺身丼+五件寿司+面豉汤🥣个五色刺身丼既鱼生大致上都冇乜问题,系个北寄贝有一朕有啲奇异既怪味,但返到屋企就冇屙既😂😂个醋饭系有啲微温,我就有少少唔惯🥲🥲五件寿司平均个size都唔大,但啲醋饭都几明显系有啲失色,好容易就散开咁😶另外仲嗌左个炸虾寿司,个size就有图你睇——真系好大!上面啲汁就系甜甜地咁,都OK好食👌🏼👌🏼呢个芝士焗帆立贝几有趣,芝士有咸味就当然啦,但我地发现其他野都冇乜咸味🤯🤯即系你食完啲芝士就会得返一兜冇乜味既帆立贝+薯仔+红萝卜+洋葱🥔🥕🧅屋企人就嗌左个A1软壳蟹天妇罗盛,佢话啲炸野有啲过油,食食下会好腻🥹整体黎讲,呢个价钱真系冇得要求咁多,但我觉得大鸿辉同一集团既Magic Touch好食好多💪🏼💪🏼
今晚同屋企人谂唔到食乜,就黎试下呢间装修完改左名既飨乐町😮
其实我完全冇食过佢既前身,今次真系叫第一次黎体验🤗
我就嗌左个M2($68),系五色刺身丼+五件寿司+面豉汤🥣
个醋饭系有啲微温,我就有少少唔惯🥲🥲
2022-11-01