2024-11-12
本来见农耕记系内地咁出名,经过北角试一试。结果中晒伏。1)d服务员全部讲普通话,唔单止唔识讲广东话咁简单,系连听都都唔识听!然后做野完全唔smart,问侍应问题,佢话自己好耐冇返工,唔清楚,但冇叫另一位同事帮我地,只系识企起隔离?2) 入左去后见到佢写住登记会员有50蚊coupon,点知搞完一轮登记,原来要听日先开始可以用,真系攞黎搞。3) 学内地个套,比5分review可以送柠檬茶,但个柠檬茶一饮就系科技水,唔系人地既手打柠檬茶。4) 个白饭同西兰花送上黎系唔热既。(我地食到最后隔离坐左一台,见到人地d饭系出烟既)5) 白饭同西兰花上先,跟住等左20分钟先上半只烧鸡,半个钟先上到辣椒炒肉,等到傻。(但现场睇人唔系多)6)明明叫左少油,但d油都仲系多到油浸肉咁。份量亦偏少。鲍鱼炒肉,但d鲍鱼仲细粒过螺肉。7) 食到尾,唔知点解个胃有d痛(同行友人冇事),最后冇食晒就走左。性价比十分低,同我之前食过的湖南餐厅差好多,我唔会再黎食。
性价比十分低,同我之前食过的湖南餐厅差好多,我唔会再黎食。