2020-08-16
今日晏昼12钟左右 揾地方食午餐 突然间谂起大学站沙田凯悦酒店 就过咗去大学站啦呢度个停车场都算大 每$288消费有1小时免费泊车 拍好架车搭升降机去L层 十分方便停车场车位都算阔落一日酒店已经有职员帮我哋量体温用 及要求我哋用消毒搓手液 跟住入到餐厅 又要再探热同埋要求我哋用消毒搓手液 职员都好有礼貌细心Set lunch有两款 我哋就每人叫咗一个 就系煎春鸡 同埋个虾仔意粉 首先你个沙律前菜 蔬菜新鲜味道也好好 跟住个主菜份量都好够 而且食物温度都非常旧业恰当 跟住仲有蛋糕甜品 同埋咖啡 基本上都算系超值职员服务 十分有礼貌 而且都非常细心 个咖啡个温度非常够 味道也非常好因为疫情关系 枱与枱之间有足够距离 而且仲有坐地分隔版 楼底也非常高 空气流通非常好 节假日要食午餐 呢度都系其中一个好选择 大家不妨一试😀👍👍👍👍
停车场车位都算阔落