2015-06-18 6747 浏览
尖咀区虽然有好多出色的放题,但BOOK位总系一个好麻烦既难题,始终食饭有时都系一门好即兴的习惯,唔系下下都有心机BOOK定2星期后的餐厅,不过朋友最近发现有一间质素唔错,但系唔驶咁早就要BOOK定位既放题,朋友不嬲食野都有要求,就信佢一次啦跟佢黎到宝勒巷,原来目的地系金田,听闻真系唔错嫁WO,睇下传闻系咪真嫁先黎到坐低无耐就叫左刺身拼盘,整体质素都唔错,特别系三文鱼,三文鱼厚薄平均,而且油脂满布,所以食起黎非常可口,我地2个女仔都ENCORE左2次呀另一样值得赞赏既系串烧鸡软骨,鸡软骨非常香脆可口,而且烧完送出黎温度刚刚好,口感同味道都系一流串烧菠罗亦都非常多汁,食完之后更加开胃,金田既串烧先系佢既卖点而绿茶亦都值得一提,因为非常香浓,可以解除食物的油腻感觉可惜始终系2个女仔,唔可以试晒咁多野,唯有下次LU

而绿茶亦都值得一提,因为非常香浓,可以解除食物的油腻感觉

可惜始终系2个女仔,唔可以试晒咁多野,唯有下次LU