2024-06-11 99 浏览
首先我哋就点咗几笼点心🧆 我一定要食我最爱嘅黑椒金钱肚🤪🤪 佢地份量几多 同埋金钱肚入味 每一旧都大大旧 好正好有口感😉 我好钟意❤ 我哋仲喺应该嗌咗一碟葱花煎肠粉 配上佢哋嘅甜辣酱 简直系绝了呀! 🌞 之后就叫咗我最钟意食嘅奶皇包 佢哋嘅奶皇包做得好出色 包皮唔会太厚 一咬落去就系满满嘅奶黄沙 好钟意! 𠮶种罪恶感出晒嚟😂😂😂 但系真系好好食 😋 我男朋友就再叫多咗个煎薄撑 佢同肠粉一样都系超多樱花虾 超足料🌟 比个like 佢地 好抵食 之后我哋偷望到其他客人𠮶度点左好多烧卖同埋虾饺😂 我哋俾佢地引到 又叫多咗一笼烧卖✌🏻 佢哋啲烧卖超级大粒 猪肉味都好浓 好好食 🤤 成为咗今日嘅VIP😗😗😗