招聘中
$17,000-$18,000
月薪
$15,000-$16,000
月薪
自从西村开咗之后,见到多一个烧味选择真系太开心!一开始嘅时候,经常见到呢一间店排长龙。过咗一段日子,终于可以过嚟试一试。叫咗一个烧鹅髀米粉,连埋一杯冻柠茶;如果出去铜锣湾或者湾仔食,好容易收$116/$125。呢度只收$104,算系咁上下。只烧鹅髀米粉上枱,算系有啲惊喜。唔知大家有冇发现,依家出去出边食,只烧鹅髀多数都系冻嘅。虽然我唔系太钟意只烧鹅髀放在米粉上,但系起码食嘅时候感受只烧鹅髀完本都系热嘅。 讲真一句,食烧味,冻食热食真系争得好远。再讲呢只烧鹅髀真系有啲工架,有肉质,鲜嫩,冇肥膏,皮薄。真系值得一个like!米粉ok啦!出面烧腊舖食到𠮶啲米粉。最重要系呢度个汤底有落味精,导致起码识落唔觉得无味。同一时间见到其他人,食的烧味饭质素也不错👍🏻值得一赞是,新店开业,地方干净。而工作嘅阿姐都有礼貌,卫生意识强👍🏻👍🏻

同一时间见到其他人,食的烧味饭质素也不错👍🏻

烧鹅髀米粉
2020-10-15