2018-08-04 1190 浏览
以往都有幫襯開佢嘅午餐。以前覺得佢味道不錯,一段時間離開咗呢區後就冇再嚟呢間。上星期突然心血來潮,專程到太古幫襯名家,諗住可以食番舊時嘅感覺。但食物水準及服務太令人失望!一行三人叫咗一個一人set lunch再加一個二人套餐。嗰個所謂二人套餐,有一個煱,無論肉抑或菜,份量少得過份。最差係佢嘅服務,啲女侍應好似趕住落場咁,人地都未食完,就herher聲收嘢人地重食緊嘢,雖然煱中嘅食物已經畢晒喺個碗度,但都唔係拿拿林收咗人地個煱囉!要人對住個爐頭(有食開韓燒嘅都知當拎開爐上嘅燒板/煱後,圍住爐邊會有攤水), 又冇即刻幫手用板遮番個爐頭,望住攤水,認真倒胃口我地3個人,只係得一人完成午餐,但其餘兩人仍在進餐中,嗰位女侍應問都唔問就咁放低3粒雪糕糯米糍。人你咁快放低,雪糕嚟㗎我地又未食完個lunch,咁都得!

但食物水準及服務太令人失望!
一行三人叫咗一個一人set lunch再加一個二人套餐。
嗰個所謂二人套餐,有一個煱,無論肉抑或菜,份量少得過份。

2018-07-28