2024-04-18
呢间系我最钟意既一间车仔面🤩🤩 老板对食材要求好高 全部都系揾啲新鲜食材 我同男朋友已经帮衬左好多年了 食到老板都认得我哋 一叫走菜果两个熟客已经知道系我地两个😂😂 不过我地通常都外卖好少堂食 因为好多人排队等😆🥲 呢间车仔面最少要叫3样𩠌 不过佢好多𩠌都好好食🤤 所以唔惊拣唔到 我个人必推介花甲!🤩🤩呢碗系花甲香肠狮子狗蕃茄薯仔汤米粉加菜圃 $95❤️❤️❤️❤️❤️ 佢呢个花甲食得出完全冇沙之余非常清甜👍🏻👍🏻老板每朝都会好早去街市新鲜入货所以品质方面超有信心保证 同埋最钟意食呢个肠仔,因为系炭烧😍😍同埋呢个狮子狗系芝士流心非常满足🤩🤩🤓🤓呢个蒜香生炸鸡翼系老板送俾我食🤓🤓正常系要$30 有3只 ❤️❤️❤️❤️❤️ 喺呢个蒜香味都好重 而且唔会太干身 鸡肉劲滑咬落去又Juicy😆😆😆果然连啲小食好有质素👍🏻👍🏻👍🏻唔怪得日日都咁多人排队呢串秘制烧猪颈肉 $32❤️❤️❤️❤️❤️熟客限定🤭同埋系隐藏餐单嚟㗎 当初老板系因为试吓整新嘢跟住俾过我哋试 点知超好食 劲香嘅炭烧味加上麦芽糖嘅香味不过猪颈肉厚而不硬劲腍身 所以之后我地都特 登叫老板帮我哋整收返钱,因为真系太好食啦🤩🤩好多谢老板成日俾啲新嘢我哋试吓 🙌🏻
老板对食材要求好高 全部都系揾啲新鲜食材 我同男朋友
必推介花甲!🤩🤩
呢碗系花甲香肠狮子狗蕃茄薯仔汤米粉加菜圃 $95
❤️❤️❤️❤️❤️ 佢呢个花甲食得出完全冇沙之余非常清
甜👍🏻👍🏻老板每朝都会好早去街市新鲜入货所以品质方面
超有信心保证 同埋最钟意食呢个肠仔,因为系炭烧😍😍
同埋呢个狮子狗系芝士流心非常满足🤩🤩🤓🤓
呢个蒜香生炸鸡翼系老板送俾我食🤓🤓
重 而且唔会太干身 鸡肉劲滑咬落去又Juicy😆😆😆果
然连啲小食好有质素👍🏻👍🏻👍🏻唔怪得日日都咁多人排队
呢串秘制烧猪颈肉 $32❤️❤️❤️❤️❤️
熟客限定🤭同埋系隐藏餐单嚟㗎 当初老板系因为试吓整
新嘢跟住俾过我哋试 点知超好食 劲香嘅炭烧味加上麦芽
糖嘅香味不过猪颈肉厚而不硬劲腍身 所以之后我地都特
登叫老板帮我哋整收返钱,因为真系太好食啦🤩🤩好多
谢老板成日俾啲新嘢我哋试吓 🙌🏻🙌🏻🙌🏻香港真系好少有
nice 好有礼貌和蔼亲切🤓🤓🫶🏻好有爱
五个心心为最高分
蒙面 (红磡)
红磡差馆里9-15号协辉大厦地下1号舖
#foodporn #foodphotography #foodie #红磡 #红磡美食 #蒙面 #世一 #车仔面关注组