餐厅: 八雲札幌拉麵
资讯:

2024-01-15 451 浏览
多年没有到此,特意到来,还记得朋友曾说,这里有鸡蛋任吃,让爱蛋的我超兴奋。餐厅布置简单吸引,辣油,七味味任选,当然一盘蛋也随心随用,钟意呀!今次选了多葱拉面,粗都弹牙,有咬口,爱浓汤令每一口也使拉面吸满鲜味,当然加蛋是常识,令人喜爱。香葱如山,多到不得了,爱葱的人笑爆咀。而日式叉烧大大块,味道正常,唔错。小食选了多春鱼,加上柠檬汁更惹味,有三条,可以满足贪心的我。收费唔贵,假日都系85蚊,座得舒服,又有热茶,足以令人在偷闲中,好好休息。值得再嚟。#大方任食鸡蛋#食量大嚟都冇有怕#有日本feel的自家小店#下次叫份鸡软骨+清酒#食完仲可以行海爱秩序湾海滨长廊

#大方任食鸡蛋
#食量大嚟都冇有怕