餐厅: 山東餃子館
资讯:

圣诞节🎄本来开开心心!因为唔太肚饿,想食少少野,见唔多人又有位,于是入去一试,点知中伏之余食到一肚气🔥🔥😤。有口音的女员工态度极差,我哋叫咗5只「韮黄虾🦐仁水饺」加5只「蕃茄🍅猪肉水饺」及酸辣汤面丶油菜丶可乐!由于如双并选虾水饺并系贵啲!不过冇所谓啦,想食!点知黎到一路食都只系得「🍅蕃茄猪肉水饺」,其中连食两只仲要系「🌽粟米猪肉水饺」?感觉奇怪?🤯于是乎同女店员讲,点解冇虾🦐肉🥟系入面? 佢即刻大大声话:🗣🗣你叫双并麻,实有架!你整开佢睇下啦!😳于是乎我哋系佢面前整开晒啲水饺比佢睇,当时碟上面只剩下四只,整开晒得两只有虾🦐系入面,我哋咪话10只得两只系虾🦐🥟?你哋捞咗其他饺🥟入去!😠我跟本冇要「粟米🌽猪肉饺」?食都食得出啦!大佬⋯!😠佢仲好大声话你地叫双并麻,更有其他饺? 唔知佢up乜春?!😠我于是话费事同妳嘈!想快啲食完走人!😤🔥之后⋯😤😡佢好串话比返两只虾🦐🥟🥟我哋啦!⋯我哋更系唔要啦!🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🤬垃圾级员工,冇服务仲要咁恶对顾客!有冇食过水饺叫客人整烂晒比佢睇?痴Q线!🤬冇下次啦!👎👎👎👎👎💨💨💨💨😡😡如果服务可以比0分,我一定必需要比0分呢间野!
2021-12-25