2022-07-27 236 浏览
朋友有COUPON 所以去海港城试新餐厅平时见呢间餐厅好多人排队,OPENRICE 又多点赞,所以一心试吓呢间韩国餐厅我地6点15 前巳经去排队,好顺利地6点45巳经可以入坐,当然未有坐到近窗边,但起码唔洗等太耐整个入坐安排及侍应态度都非常良好当日叫左以下食品,上菜速度超快,感觉系全部整定即叫即取果种蒜香蜜糖炸鸡鸡肉一个字干,感觉同X大大鸡扒既鸡粒相同,酱汁好希,如同食卤水点酣咁,蒜香同蜜糖味薄弱。三文鱼子海胆忌廉酱乌冬又一次食到唔新鲜海胆~! 马粪海胆撇除海胆,呢个乌冬巳经系当日最出色既一碟忌廉色好好味,但卖相俾俾人觉得系煮定好,收单就夹出黎韩式汤锅呢个都无乜好讲,唔热。相有既料佢都喺晒个锅入。除左唔热之外,味度系正常蕃薯条配柚子密酱热的味道都几好,不过个酱汁偏酸,似系沙律酱比例偏多肥纳百川、蓝紫泡泡、红橙泡泡饮品方面比食品出色,肥纳百川味道与五兄弟MIKE SHAKE 一样 (流质版),而果茶汽水品质正常,无特别意见
朋友有COUPON 所以去海港城试新餐厅
整个入坐安排及侍应态度都非常良好

当日叫左以下食品,上菜速度超快,感觉系全部整定即叫即取果种

蒜香蜜糖炸鸡
三文鱼子海胆忌廉酱乌冬
又一次食到唔新鲜海胆~! 马粪海胆
撇除海胆,呢个乌冬巳经系当日最出色既一碟
忌廉色好好味,但卖相俾俾人觉得系煮定好,收单就夹出黎

韩式汤锅
蕃薯条配柚子密酱
热的
味道都几好,不过个酱汁偏酸,似系沙律酱比例偏多
肥纳百川
、蓝紫泡泡