2021-01-15
而家冇晚市就唯有下昼食好D,今次同妈咪就发现新开左呢间日本料理见到佢有SET LUNCH都几好,所以就决定试试餐厅原来有几层架,店员就安排左我地上一楼既位置首先我地叫左个安格斯牛肉薄烧,SET LUNCH里面包括左沙律,茶碗蒸,面豉汤同白饭个牛肉唔会煮到好韧,牛味几香,最钟意就系里面包住既葱蒜,味道够哂浓另一个SET系黑咖喱午锦锅烧乌冬,个乌冬KEEP住热,唔会食食下冻哂而家配料仲好丰富,有炸大虾,温泉蛋,狮子狗卷,用既系日本乌冬个咖喱味道好浓好香,如果钟意食咖喱就要试试另外我地仲叫左几款刺身,包括以下3款大拖罗刺身 - 好鲜,入口溶化深海池鱼刺身 - 鱼味香,口感好滑三文鱼腩刺身 - 够哂肥美厚切套餐仲会有甜品,系雪糕,有几款口味可以选择百几蚊一个LUNCH SET黎讲算系几好
见到佢有SET LUNCH都几好,所以就决定试试 餐厅原来有几层架,店员就安排左我地上一楼既位置 首先我地叫左个安格斯牛肉薄烧,SET LUNCH里面包括左沙律,茶碗蒸,面豉汤同白饭
个牛肉唔会煮到好韧,牛味几香,最钟意就系里面包住既葱蒜,味道够哂浓 另一个SET系黑咖喱午锦锅烧乌冬,个乌冬KEEP住热,唔会食食下冻哂
个咖喱味道好浓好香,如果钟意食咖喱就要试试 另外我地仲叫左几款 刺身,包括以下3款
大拖罗刺身 - 好鲜,入口溶化
深海池鱼刺身 - 鱼味香,口感好滑
三文鱼腩刺身 - 够哂肥美厚切 套餐仲会有 甜品,系雪糕,有几款口味可以选择
百几蚊一个LUNCH SET黎讲算系几好