以前一直都觉得食pizza hut好贵,净系叫个pizza都百几二百蚊,仲要个个都系普通批起步,对我咧啲中意食pizza,💰唔多又怕肥嘅人太唔友好喇! 琴日经过pizza hut发现原来佢都有午市套餐,60几蚊就可以食到芝心批🤤即刻走入去食~夏威夷披萨午市套餐($56)一直都觉得pizza hut啲pizza味道唔错,最中意系佢个芝心批底,真系每一啖都系拉丝嘅🧀🧀,所以叫亲pizza一定转芝心批。最正就系佢就算迷你批都可以转芝心批。细细个,就算食晒成个都唔会有好大罪恶感🤣🤣汤方面,有3个选择,红汤、白汤同新嘅牛肝菌浓汤。红汤都几多料噶,酸度都几啱中意食酸嘢嘅我。下次试下牛肝菌汤睇下香唔香先~

夏威夷披萨午市套餐($56)