2023-07-21 26 浏览
餐厅在中环苏豪区,沿住半山扶手电梯上,很方便,环境气氛唔错,不停播住音乐,令人感觉轻松。餐牌全部都系墨西哥特色菜:Cauliflower椰菜花加左瓜子仁、石榴籽、柠檬汁一齐煮,配搭新颖,好特别。Mushrooms Croquettes薯饼煎到金黄色,外层酥脆,每一口都食到软绵绵既蘑菇碎,顶部仲铺满芝士碎,非常惹味。Beef Taco (2pcs)墨西哥牛肉塔可饼,馅料好多,有切碎既洋葱、香菜、番茄、柠檬汁调味,带来清新既口感,适合作为开胃既前菜。Holy Fried Chicken炸鸡好厚身,咬落去满足到啖啖肉既口感,而且嫩滑juicy,加埋墨西哥菜不可少既辣酱,更加好食。Mixed Seafood Linguini什锦海鲜意粉有带子、大虾、青口,意粉煮得软硬适中,吸收哂蒜蓉汁好香,同时又食到海鲜鲜味。French Toast花生酱淋满在法式多士上面,非常可口。总结,餐厅食物即叫即整,我哋品尝左一顿精采既墨西哥美食。

餐牌全部都系墨西哥特色菜:

Cauliflower
椰菜花加左瓜子仁、石榴籽、柠檬汁一齐煮,配搭新颖,好特别。

Mushrooms Croquettes

Beef Taco (2pcs)

Holy Fried Chicken

Mixed Seafood Linguini

French Toast
花生酱淋满在法式多士上面,非常可口。

总结,餐厅食物即叫即整,我哋品尝左一顿精采既墨西哥美食。

• MushroomsCroquettes
  • BeefTaco