2022-12-07
《Owl Lounge - 中环》去中环除左食正野外,好多人仲会去呢区饮番杯😎星期日铜锣湾食完lunch 后,我同朋友慢慢叮叮游过去中环呢边谂住小酎一杯,行左好多间餐吧都落唔定主意去边好,最后都系去番之前去过既一间楼上吧😙贪佢有得坐出面又可以望住大馆,叫做有个景望住chill 下☺️由于我地早到,可以拣到个唔错既靓位,吹住风饮住酒,又真系几写意架💁🏻♀️House white wine $78饮落甜甜地易入口,女仔应该会几钟意饮,最紧要够冻,唔觉唔觉好易就饮左一杯架啦😬不过我都系饮左两杯姐💁🏻♀️Crafted 靓女啤 $68朋友偏好饮手工啤,呢一款口味都系偏甜既啤酒,麦味都算几重,同埋暂时唔系好多地方见到有💁🏻♀️蜜糖鸡翼 $78饮酒紧系要有小食,蜜糖鸡翼,相信无人唔钟意食😆呢度一客有五只,蜜糖味几重,个外皮都焗得脆身既,味道唔错架,略嫌唔够两个人分姐😂
💁🏻♀️House white wine $78
💁🏻♀️Crafted 靓女啤 $68