2023-10-13
餐厅里里外外嘅装潢都充满峇里风情🌴情调满满,浪漫感十足✨️有ourdoor位置提供选择🌬每道菜都配上食用花瓣,摆碟精美,打卡一流📸🤍海胆配日本带子刺身 $268刺身全部都好鲜甜,稳阵又美味嘅perfect match🐥柠檬蜜糖烤鸡肉串烧 $128有3串鸡肉,每一块鸡肉都好大旧🤩,肉质嫩滑多汁,完全唔鞋口,面层有涂上蜜糖去烧好香口,再蘸埋个酱汁更加突显蜜糖嘅甜味,整体非常出色而且性质极高😋🐤香煎鸭胸泰茄子配青咖喱汁 $258鸭胸色泽好靓,肉质嫩滑油脂香口,配上青咖喱汁份外惹味,层次丰富🐷西班牙烤乳猪 $328外皮烤得好香脆,油香丰腴,主要品尝脆皮,肉嘅比例唔算多🍹Wanderlust $148佢系Signature Cocktail,卖相美极了📸因为唔想饮酒,bartender 就帮我调咗杯无Vodka嘅version🤭,都几客制化☺️🧃Summer Madness $108餐厅Signature Mocktail,饮落酸酸甜甜,有热情果嘅味道,好清新好夏日嘅感觉
情调满满,浪漫感十足✨️
有ourdoor位置提供选择🌬
每道菜都配上食用花瓣,摆碟精美,打卡一流📸
🤍海胆配日本带子刺身 $268
刺身全部都好鲜甜,稳阵又美味嘅perfect match
🐥柠檬蜜糖烤鸡肉串烧 $128
🐤香煎鸭胸泰茄子配青咖喱汁 $258
🐷西班牙烤乳猪 $328
外皮烤得好香脆,油香丰腴,主要品尝脆皮,肉嘅比例唔算多
🍹Wanderlust $148
佢系Signature Cocktail,卖相美极了📸
🧃Summer Madness $108