2023-01-13 691 浏览
慢煮牛面颊宽条面手工宽条面阔质感弹牙,富面粉麦香之余亦带蛋香。牛面颊煮至非常规稔身,做到入口即化,而且牛肉味十分浓郁,宽条面沾满牛肉汁,味道十分惹味。鲜刨黑松露细扁面虽然见到样子好像很平凡,但味道绝不平凡同有惊喜。原片黑松露,加上咸香嘅芝士丝,配上新鲜即制嘅弹牙手工细扁面,每一啖都充满黑松露嘅香味,接住浓浓嘅芝士忌廉汁,到最后仲有淡淡蛋香味留系口腔,真系令人停唔到口咁食。Tiramisu 呢个唔使多讲,黎PICI 都系为左呢杯Tiramisu。Tiramisu口感软滑,加上浓郁咖啡味配合淡淡嘅酒味同比例完美嘅忌廉同手指饼,令人不停一口接一口咁食落去,就算食完一整杯都唔会觉得腻!推介食物:鲜刨黑松露细扁面、Tiramisu食物质素:🧸🧸🧸🧸🧸环境:🧸🧸🧸🧸🧸性价比:🧸🧸🧸🧸🧸

Tiramisu

推介食物:鲜刨黑松露细扁面、Tiramisu
食物质素:🧸🧸🧸🧸🧸
环境:🧸🧸🧸🧸🧸