2021-12-05 92 浏览
𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙡 / 拾味正宗刀削面馆 有日喺中环心血来潮想食刀削面😂 然后发现咗呢间拾味正宗刀削面馆😳性价比高😳价钱亲民 份量大 重点系佢地即日面粉搓刀削面 仲要客人order果阵先削😳 #新鲜到呢 小编第一次食到咁烟韧厚身嘅刀削面 大家认真不妨试吓🥰$60 热拌刀削面 - 猪软骨 将香浓嘅四川担担汁拌入热辣辣嘅刀削面到 面底仲有啲卤水汁 捞埋一齐好味😚 而猪软骨亦煮得入味✌🏻 #话说小编唔太食得辣 所以佢地好好 比多啲卤水汁我地 同分开担担汁上 但当小编试完佢个汁之后 好似番唔到转头咁😂 #睇黎要练下spicetolerance$58 刀削面自由配- 口水鸡由猪骨同鸡熬制而成嘅汤底好清甜 亦唔系食完好颈渴𠮶种🤩 呢碗面就拣咗配人气口水鸡😋 佢厚肉又嫰 加埋脆卜卜嘅花椒蒜粒同花生😛好惹味$20 郊外油菜 - 菜心+$6 热豆浆 +$10 冻柠茶
𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙡 / 拾味正宗刀削面馆

$60 热拌刀削面 - 猪软骨