2024-01-17
happy Friday去咗中环𠮶边饮嘢,饮嘢之前就去食咗个burger😝,餐厅位于鸭巴甸街斜路位置,由PMQ𠮶度行落去都好方便,两个人做咗个burger同pasta +两款小食share至尊焦脆汉堡:当中包咗4片20安士嘅安格斯牛肉汉堡,3片芝士🧀,酸瓜,洋葱,蔬菜再配上自家制嘅酱料,喺舖头当中重量级嘅汉堡,打卡一流,牛肉汉堡都好Juicy配上佢自家制嘅酱汁,简直系Perfect match蟹肉蝴蝶粉:蟹肉再配上小辣椒,再同埋蝴蝶粉炒埋一齐,几惹味洋葱圈:食burger又点,少得叫炸洋葱圈,枱上面仲有好多酱汁俾你选择😙黄金鱼柳:炸鱼柳再配上tart tart酱同泰式辣酱,食唔停口咁当然叫咗两杯好特别嘅饮品,passion fruit ice tea 同Berry cooler,两杯饮品都好靓,好适合打卡,而且味道都唔错passion fruit ice tea :淡淡嘅热情果味再配上红茶,感觉好FreshBerry cooler;感觉有少少似奶昔,椰子cream再配上杂莓
蟹肉蝴蝶粉:蟹肉再配上小辣椒,再同埋蝴蝶粉炒埋一齐,几惹味