餐厅: Porterhouse - Seafood & Steak
资讯:

周末想食好啲,平时呢间夜晚都唔平,见到佢新出左个滋味·蟹逅自助早午餐($598一位),任食海鲜同和牛,呢家仲有限定新鲜蟹食😍就系呢到已经抵晒!而且楼底高,座位又够阔落舒适,即刻要去食啦✨海鲜方面有面包蟹、爱尔兰蟹、生蚝、虾、翡翠螺!而且refill得好快,唔使惊同人争慢慢食~热食方面必食炒蟹伊面、蟹肉酥、蟹肉面包,仲有原条蒸鱼添呀😍当然鸡同埋猪肉都一定有😆够晒惹味!三大肉类 - 和牛、羊架同烧猪腩肉,个烧猪腩肉个皮劲脆,肉味劲浓郁,我encore左劲多次😂超好食!另一特色系可以客制化意粉,可以任拣自己钟意既配料、酱汁、意粉🍝 仲有原旧热溶芝士薯条😚其他冷盘面包都非常多元化~~甜品生果区都有几款,仲可以自制雪糕甜筒✨😍完全系捧住肚走😆劲满足!另外奉送Welcome Drinks酸酸甜甜几开胃🩷加钱仲有无限酒水任饮添🥰

其他冷盘面包都非常多元化~~