2019-01-13
中环食汉堡嘅地方都唔少,但想食得特别啲嘅又真系要揾一揾!🍔作为系中环嘅打工仔,继续帮大家系依区觅食😋 今次就见到一个巨型汉堡,点都要挑战下嘅!-Gang Bang Boat Party ($168) 大家冇睇错,上面又系一个包,下面又系一个包,夹住大量肉酱同芝士🧀 中间嘅配料简直系海量级!两块安格斯汉堡扒是常识吧🤩 虽然烤到全熟,但都保留到肉汁,肉味香浓。入面嘅烟肉烤到几香油脂味,食落都脆口。加埋其他配料例如两只煎蛋🍳,洋葱,蕃茄,生菜,车打芝士同蒜味蛋黄酱😍 满口都系满足!男仔食完都觉得好饱,建议女仔可以share食👭Chocolate peanut butter milkshake 🥜 ($52) 唔似其他milkshake 咁厚身,但味道都好浓郁!有朱古力酱挂杯,加上花生酱同朱古力,超吸引!Apple berries smoothie ($52) 莓味比苹果味重,酸酸甜甜,可以一解油腻感!🥰-整体食物质素不错!大家经过嘅时候可以挑战一下自己个胃🤣😏
Chocolate peanut butter milkshake 🥜 ($52) 唔似其他milkshake 咁厚身,但味道都好浓郁!有朱古力酱挂杯,加上花生酱同朱古力,超吸引! Apple berries smoothie ($52) 莓味比苹果味重,酸酸甜甜,可以一解油腻感!🥰
整体食物质素不错!大家经过嘅时候可以挑战一下自己个胃🤣😏