哗哗哗!原来中环有一间隐世食海胆嘅专门店,仲要系非常新鲜嘅海胆!依家啲小朋友最嘴刁,所以特登带咗Ivan来试吓咩叫新鲜海胆。入到去发觉铺头唔算太大,但系充满着浓厚嘅日本气氛。之后我哋就叫咗各式各样嘅海胆菜式,包括有S2特色火焰卷,三文鱼海胆沙律😋,海胆松叶肉烧帆立贝,特级S2海胆杯😋,海胆雪糕😋。另外仲叫咗一啲特色小食,包括有清酒鲍鱼鸡翼,芝士年糕,精选三点杂锦刺身😋,杨枝甘露炸鸡😋,雪海板上漂😋。Ivan 和我食完之后对这间餐厅都赞不绝口!这里的海胆菜式又新颖又多款式,包你系第二度都未试过,钟意食日本菜式(特别系海胆)就一定一定要来试一试!包保你食完之后有无限的惊喜!大家如果想去,可以PM我,我额外叫师傅俾个折你😬!😋=Jerry 心水必食推介

大家如果想去,可以PM我,我额外叫师傅俾个折你😬!

😋=Jerry 心水必食推介
特级S2海胆杯