2024-06-29
*✲゚*。 ☕️ғɪɴᴇᴘʀɪɴᴛ 中环隐蔽分店🤫上次去过Fineprint 香港大学站分店觉得好舒服☺️有日无意中喺 @fineprint.hk 社交平台见到佢地喺Exchange Square开左分店喺中环返工嘅有多间高质cafe chill下食个lunch🥗佢嘅Nude Bowl同Toast都好colourful 🌈帮衬嘅都系上班一族多🤣而且好多人都系takeaway 唔难揾位💁🏻♀️听讲其他分店都比游客攻占左🫢🫐 𝙍𝙞𝙘𝙤𝙩𝙩𝙖 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩之前试过呢度嘅Ricotta Toast好正Ricotta cheese🧀 + Blueberries 🫐+ Honey🍯 + Thyme 🌿 + Sourdough 🍞自家制Ricotta Cheese份量超多 重奶香 加左蜜糖甜甜地 真系好好食😋 十分推介 💯🥑 𝙃𝙖𝙡𝙛 𝙖𝙣𝙙 𝙃𝙖𝙡𝙛 (𝘼𝙫𝙤𝙘𝙖𝙙𝙤 + 𝙏𝙤𝙢𝙖𝙩𝙤 𝙁𝙚𝙩𝙖 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩)叫呢个可以一次过试到两款toast😙佢个sourdough 真系好出色Avo toast加左Olive oil同nuts 仲可以自己加柠檬汁 层次丰富🥑Tomato Feta Salad
ғɪɴᴇᴘʀɪɴᴛ 中环隐蔽分店🤫
加左蜜糖甜甜地
真系好好食😋 十分推介 💯
叫呢个可以一次过试到两款toast😙
佢个sourdough 真系好出色
Tomato Feta Salad toast上面有唔少蕃茄仔 不过相对就比较咸🍅
✨ Ricotta Toast ($85)
✨ Half and Half ($90)
✨ Flat White ($35)
📍 Fineprint @fineprint.hk
▫️ 中环干诺道中8号交易广场第三期一楼