2023-01-18 200 浏览
#中环地胆 又试新嘢 - CHIMAC韩式炸鸡!地点喺中环码头7号码头上层。 menu主打当然系炸鸡,有经典原味、韩式黑炸酱、洋葱芝士、葱蒜酱油、蜂蜜焦糖等,二人套餐可拣有骨或无骨嘅鸡,跟左两款小食、两款饭类,同饮品两罐;也可加$9升级拣韩国嘅西瓜/芒果梳打。外卖盒包装精美!价钱亲民!🍗🍗二人特攻炸鸡盒🍗🍗 $196 🧄🍗葱蒜酱油有骨炸鸡打开盒已闻倒超香蒜味!炸至金黄色嘅卜卜脆嘅外皮,完全保留左鸡肉嘅原汁原味!鸡肉嫩滑仲好juicy,加上面层香浓嘅酱油,惹味又唔会太油腻!唔小心食哂D鸡皮👍🍗原味有骨炸鸡 原味炸鸡就特显鸡肉鲜味!鸡香肉嫩!加上外皮炸得香口酥脆!好食到停唔倒口!🍢小食我拣左炸紫菜粉丝卷同韩式鱼糕,就系韩国的味道!🍚饭类我拣左牛肉饭同辣炒年糕,牛肉饭肉汁丰富肉味香浓,辣炒年糕软绵绵好好食! 🥤韩国直送西瓜汽水和芒果汽水:西瓜味道偏甜,我比较钟意芒果味多D,感觉可解解腻!CHIMAC地址: 📍中环天星码头7号码头上层D及E号舖

🍗🍗二人特攻炸鸡盒🍗🍗 $196

🧄🍗葱蒜酱油有骨炸鸡
🍗原味有骨炸鸡

🍢小食我拣左炸紫菜粉丝卷同韩式鱼糕,就系韩国的味道!

CHIMAC
地址: 📍中环天星码头7号码头上层D及E号舖