2K
2008-03-29 20 浏览
食完cheesecake 食个劲迟的lunch, 0黎呢度0既目的只有一个-- 猪扒公仔面($20).先饮杯热奶茶($10), 茶多过奶, 唔滑又稀稀的, 唔多0岩口味.猪扒公仔面热辣辣, 未食已经闻到好香黑椒及洋葱汁(?) 0既味, 而且厚切猪扒望落好juicy, 好吸引! 先食猪扒, 果然好juicy, 几腍又完全唔梳打, 汁亦惹味, 好食! 公仔面渌得刚好, 够晒爽口, 食得滋味. 另外仲有唐生菜几条, 不过1) 我本身唔钟意食唐生菜, 2) 其中一块叶上有只蚂蚁浮尸, 结果放弃了成堆.呢度同中环胜香园一样系茶档, 卫生环境麻麻+ 要mou 街+ 要食二手烟都预0左, 不过食完个肚无事, 算啦; 招呼唔错, 阿叔们几好人!埋单$30, 当然抵食. 下次会试试多士.

埋单$30, 当然抵食. 下次会试试多士.