2022-09-09
朋友介绍人和月,做紧中秋优惠。我黐住佢可以有拆食火锅放题,点可以唔食!呢度地方都几大,有好多卡位,坐得舒服。抽气好,不过最紧要冷气劲,可以一边叹冷气,一边打边炉,享受一下。呢度一次过满足食烤鱼和打边炉。先㨂食鸡煲定烤鱼,我地就㨂左食麻辣烤鱼。原条鲈鱼上,开边放便享用。条鱼好大条,鱼肉结实嫩滑,唔多骨。人面仲有啲配菜,豆卜、莴笋和娃娃菜。啲配菜吸满晒麻辣汤,超刺激。两个人食完条鱼都有七成饱了。食完烤鱼再食火锅。有A-E餐,㨂左最平既A餐,精选牛肉吃到饱。精选牛肉一啲都唔差,有牛板腱、牛胸爽、牛舌心、雪花肥牛和牛下肩。最爱雪花肥牛,油脂分布均衡又不会过重,牛味浓。汤底八选一,㨂左少见既椰青香茅青柠汤威。 好有泰菜feel,味道青新,淡淡椰香味浅尝味道酸酸地,系青柠味。个汤底几特别亲未落料,饮左碗椰青汤,清下个味蕾再食过。 自助区拿火锅配菜,虽然款式不多,但有我爱吃既皇帝菜和劲爽口既水鱿,响铃更加要食。火锅食物质素高,自助区既热食都一样吸引,一啲都唔马虎。招牌猪颈肉、麻辣萝卜牛腩、蒜香金沙骨和高原香酥肉更昰必食。尤其是麻辣牛腩,大大件,肉质软腍 ,出面少有。饭后甜品唔单止有雪糕仲有豆腐花仙草
先㨂食鸡煲定烤鱼,我地就㨂左食麻辣烤鱼。 原条鲈鱼上,开边放便享用。
条鱼好大条,鱼肉结实嫩滑,唔多骨。人面仲有啲配菜,豆卜、莴笋和娃娃菜。啲配菜吸满晒麻辣汤,超刺激。两个人食完条鱼都有七成饱了。 食完烤鱼再食 火锅。有A-E餐,㨂左最平既A餐,精选牛肉吃到饱。
精选牛肉一啲都唔差,有牛板腱、牛胸爽、牛舌心、雪花肥牛和牛下肩。 最爱雪花肥牛,油脂分布均衡又不会过重,牛味浓。 汤底八选一,㨂左少见既椰青香茅青柠汤威。 好有泰菜feel,味道青新,淡淡椰香味浅尝味道酸酸地,系青柠味。个汤底几特别亲未落料,饮左碗椰青汤,清下个味蕾再食过。 自助区拿 火锅配菜,虽然款式不多,但有我爱吃既皇帝菜和劲爽口既水鱿,响铃更加要食。
火锅食物质素高,自助区既热食都一样吸引,一啲都唔马虎。
招牌猪颈肉、麻辣萝卜牛腩、蒜香金沙骨和高原香酥肉更昰必食。尤其是麻辣牛腩,大大件,肉质软腍 ,出面少有。 饭后 甜品唔单止有雪糕 仲有豆腐花
仙草、喳咋、时令生果和超吸引既台湾芋圆。
任食芋圆好满足,烟烟韧韧好过瘾,唔会太甜,伴雪糕,仙草食都得。 出面饮品柜自取,有汽氺和花茶,冻凉解渴。 估唔到仲有支装可乐饮添。
整体食物很满意,尤其是精选牛肉。无谂过最平既餐可以食到咁高质既牛肉款。而佢哋嘅服务都好好,上菜和收盆子都快手。仲会提你last order,超贴心。加埋中秋优惠,超抵食!