2023-12-11 41 浏览
来到这家串烧店,一入门就被阵阵炭火香给吸引。度嘅装潢简单得嚟又唔失风味,几有街边地摊嘅Feel。港式嘅叫法好有趣,仲可以喺度学到两句地道粤语。我拣咗几串受欢迎嘅烧味:甜酸口嘅蜜汁猪颈肉、皮脆肉嫩嘅椒盐凤爪同埋味道浓郁嘅豉油王鸡翼。嚟到呢啲,实在系好惹味!炭火嘅香气同各种调料完美结合,啖啖肉香,口感又有层次,真系食指大动。每一串都炭烧得恰到好处,外皮微酥,内里肉质多汁,满足感爆灯!😋 更唔少得𠮶碟香辣嘅豉油骨,够哂Kick,辣得嚟唔会盖过味道,够晒刺激!完食之后,我只想用两个字形容我嘅感受:正喇!下次还要再嚟试其他嘅烧味,一家人兜阵嚟,应该更加温馨添!👨‍👩‍👧‍👦🔥🍢