口渴的时候我都唔拣珍珠奶茶架,觉得好似唔系太健康~我都会中意拣无糖嘅茶又或者水果茶嘅嘢饮,最好可以走甜啦!比我发现左荔枝角新开左一间健康肥仔水,叫做「茶佬」。入面用咗好多唔同嘅水果制作,贪佢哋健康得来亦可以走甜✨饮完都冇负担!另外有唔少产品系由芝士同埋牛奶制作,食材用料上相对会靓仔啲!芒果之选 >杨枝甘露<🍹一攞到手觉得好重手,睇相就知道杯嘢超级足料,饮落去淡淡都系都好足料架。椰奶+芒果粒+红柚子+寒天冰球!一次过满足4个愿望有大大芒果粒,红柚子果肉铺面,口感绵滑,酸酸甜甜几开胃,好有夏日嘅感觉👍🏻 整体夹埋一齐,好意外好好饮😆长期No.1之选 >蜜桃甘露<🍑蜜桃味好香,口感非常之绵密,清爽又唔会太甜。而且会食到粒粒蜜桃果肉,真系好多蜜桃粒粒呀,欣赏佢够足料😍调味清淡清新,加埋寒天冰球好满足!😋清新之选 >菠萝梳打<🍹夏天热辣辣,当然要饮番杯清凉梳打!朋友叫左走甜,饮完都冇罪恶感👍佢话菠萝味几清新,唔似药水味同埋带有微微橙香,饮完仲有两片橙肉食下添🥳🥳
口渴的时候我都唔拣珍珠奶茶架,觉得好似唔系太健康~

我都会中意拣无糖嘅茶又或者水果茶嘅嘢饮,最好可以走甜啦!

比我发现左荔枝角新开左一间健康肥仔水,叫做「茶佬」。

芒果之选 >杨枝甘露<🍹

椰奶+芒果粒+红柚子+寒天冰球!一次过满足4个愿望

整体夹埋一齐,好意外好好饮😆

长期No.1之选 >蜜桃甘露<🍑

蜜桃味好香,口感非常之绵密,清爽又唔会太甜。

而且会食到粒粒蜜桃果肉,真系好多蜜桃粒粒呀,欣赏佢够足料😍

调味清淡清新,加埋寒天冰球好满足!😋

清新之选 >菠萝梳打<🍹

夏天热辣辣,当然要饮番杯清凉梳打!

朋友叫左走甜,饮完都冇罪恶感👍

佢话菠萝味几清新,唔似药水味

同埋带有微微橙香,饮完仲有两片橙肉食下添🥳🥳