2023-03-27
主打潮州食材车仔面🥕豪华九宝大杂面$49⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️牛腩炆得好入味又够淋5会鞋口,瑞士汁鸡翼又系够晒入味够晒淋味道适中,猪红真系超级新鲜实属难得,猪皮萝卜都系大块又淋又入味,红肠有轻轻煎过好香口。粗面食落好滑身,仲要好大份。最后老板仲送左潮州鱼片俾我地试下呢~真系好正宗好正!🥕紫菜4宝$39⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️有鱿鱼既鱿鱼丸冇落粉所以真系好弹牙,完全系真材实料。秘制濑尿牛筋丸系潮汕小吃,又系手打牛筋丸,所以好弹牙,一口即爆汁一定小心食,好重牛味好正!汕尾马駮猪肉丸好难得仲会食到,味道几特别,几香鱼味又够鲜味。再配上店家既黄金鸡汤,非常清甜,微微既鸡香,仲有好多紫菜同生菜,好抵食!重点全部丸都系人手捶打制造实属难得🥕咖喱鱼蛋鱿鱼$36⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖喱好香,不会太辣,感觉有落少少玉桂,鱼蛋同鱿鱼几入味,鱼蛋够弹牙鱿鱼够淋🥕香辣单骨鸡中翼$26⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️鸡中翼炸到好香脆可口,又够Juice又肥美仲好滑,再撒上辣粉真系好惹味!🥕酸斋+$9⭐️⭐️⭐️⭐️☆酸度刚好,食落好开胃,比较重蕃茄汁既香。🥕手打柠檬茶⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好清新,不会太酸太甜刚刚好🥕低糖有机豆浆+$10🥕无糖乌龙茶+$10🥕无糖茉莉花茶+$10枱面既菜脯
🥕豪华九宝大杂面$49⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
最后老板仲送左潮州鱼片俾我地试下呢~真系好正宗好正!
🥕紫菜4宝$39⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
有鱿鱼既鱿鱼丸冇落粉所以真系好弹牙,完全系真材实料。
重点全部丸都系人手捶打制造实属难得
🥕咖喱鱼蛋鱿鱼$36⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥕香辣单骨鸡中翼$26⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥕酸斋+$9⭐️⭐️⭐️⭐️☆
酸度刚好,食落好开胃,比较重蕃茄汁既香。
🥕手打柠檬茶⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
好清新,不会太酸太甜刚刚好
🥕低糖有机豆浆+$10
🥕无糖乌龙茶+$10
🥕无糖茉莉花茶+$10
枱面既菜脯几香辣下,又惹味,送面一流!
食食下仲留意到小店下午茶劲抵食!$33就可以任拣2𩠌再配面送埋杯饮品👍
小店非常有人情味,会关心客人口味同需要,又会吹下水甘。
======详情======
一喜车仔面