餐厅: 雙辣屋
资讯:

2017-01-06 1369 浏览
原来呢度主要做午市晚市唔系好多人其实亦都唔够人手主要系做套餐如果唔系散叫都冇得食可能因为套餐真系好抵食如果要叫散记住前一晚预订叔叔要做楼面又要做厨房真系劲忙碌套餐系易预啲嘅不过我发觉好似以前多啲选择套餐保持一贯水准虽然成日食 但系偶尔都系 有惊喜嘅因为餐汤同甜品都会有所改变但系我同佢讲话要印度啤酒佢竟然净返一支作为粉丝嘅我梗系惊佢想结束而唔再入货套餐好抵食其实 4人叫3人套餐再加少少嘢已经饱到上喉咙但系我个老人痴呆朋友竟然叫咗四人餐 又拒绝承认责任其实叫两个二人餐同一个四人餐 系冇咩分别今次有唔同嘅系我叫咗 beef madras因为老人痴呆朋友麻麻哋食椰汁所以呢个下次冇得食佢除咗有椰汁之外仲有椰丝喺上面酱汁非常浓厚自己都系钟意食masala多啲因为佢系茄汁底其实一人餐仲多嘢拣如果钟意食乳酪类嘅朋友其实加钱叫杯sweet lassi 系非常之好正的佢有啲似乳酪饮品又唔会过甜
原来呢度主要做午市晚市唔系好多人

其实亦都唔够人手