2019-03-15
本来想试festival walk 的一间thai菜,但满座了。见依间有得订枱,又好耐无食过,就食呢间啦!订枱的时候,坐紧地铁,地铁背景太噪,无留意接线生系外国人,我就照讲cantonese, 但接线生又听得明㖞 之后转返英文channel,订枱成功。当晚订7点,早左十分钟到,未见人龙,但原来餐厅入面已经好多人了!坐底无耐,侍应就送上成晚我觉得最好味的.....餐包,个莓酱好fresh⬇️⬇️⬇️之后order 左个鹰咀豆的前菜,配块好似薄饼的野,感觉健康。黑松露野菌意大利饭,都okay⬇️⬇️⬇️意大利绘饭,👎🏻 ⬇️⬇️加钱要左个side dish的焗薯。明明系baked,但好似无焗过咁。揾水煮熟左,𠝹开然后上面加左忌廉咁....👎🏻👎🏻最后每人300几,唯有当自己食services和环境啦,services 坦白讲系几好嘅,食物除左包包拼盘,都令人好失望其他食物都唔特登comment了🤷🏼♀️,不过不失啦⬇️⬇️⬇️另外去左餐厅入面个厕所,有d dirty,或者系我咁啱黑仔上一手用得唔好啦。
黑松露野菌意大利饭,都okay⬇️
⬇️⬇️意大利绘饭,👎🏻