2023-09-16 44 浏览
去完九展睇展览,见到G/F原来好多特式餐厅,见到呢间最多人,所以入去试吓虽然我去时系下午茶时间,但系都有午餐食Set 1:纽西兰牛西冷(配意粉)$138.8🥩 我ordered 左medium well, 西冷上枱时刚刚好,牛肉里面粉红色,食落有小小牛脂,好香,一d 都唔靭,仲好juicy, 意粉份量够多,捞埋啲牛扒汁好好味。 🍍 菠萝有机奇亚籽绿茶(跟餐免费〉呢个虽然免费,但系都几好饮,唔太甜,饮落有一粒粒奇亚籽,感觉好健康Set 2:加拿大无骨猪扒(配薯条)$118.6🐖 无骨猪扒最啱我,唔使切左啲骨出嚟,呢个猪扒,口感嫩滑松软,肉味好香,配埋酱汁好好味,侧面啲配菜茄子都好好食,我全部食哂**感觉呢间餐厅好family warmth, 好多一家大细来食,原来佢系一间亲子餐厅,气氛好好,唔错

虽然我去时系下午茶时间,但系都有午餐食

Set 1:纽西兰牛西冷(配意粉)$138.8

🍍 菠萝有机奇亚籽绿茶(跟餐