2021-04-12
呢间鸡蛋仔真系我嘅回忆ಠ_ಠ以前系附近番学,放学成日食!!次次嚟到九龙城都一定帮衬!我平时通常食芝士/朱古力味,第一次试夹心,真系好多口味选择~鸡蛋仔即叫即整,要等十五分钟,呢十五分钟真系好漫长(〃ω〃)大家想食的话可以打电话叫定先啊~ღ 芋头泥夹心 𝗙𝗿𝗲𝘀𝗵 𝗧𝗮𝗿𝗼 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗲 $𝟯𝟬呢个整鸡蛋仔嘅做法同平时嘅唔同,会分开两边蛋浆煮一阵先,再放芋泥系中间,再加蛋浆~唔明就睇片吧(•̀ᴗ•́)و鸡蛋仔唔会放凉就会即刻俾你,好热下㗎!自己滩一阵先再食就外脆内软喇~芋泥好香,甜度适中,份量都好多,亦都系因为咁会比较少蛋糕仔部分。个人几喜欢,因为芋泥好食( ˘ ³˘)♥︎不过𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲食好啲,会有少少腻。╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟱/𝟭𝟬✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟲/𝟭𝟬✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟮/𝟭𝟬✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓
ღ 芋头泥夹心 𝗙𝗿𝗲𝘀𝗵 𝗧𝗮𝗿𝗼 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗲 $𝟯𝟬
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟱/𝟭𝟬