假日一家大细去边玩? Megabox新开左间动漫乐园既主题餐厅, 有得食, 有得玩, 仲有得买tim! 算得上亲子既好去处! 【芝士焗酿波士顿龙虾(半只)配龙虾汁烩意粉】单点价: HK$88; 套餐价: HK$98 (套餐包餐汤+汽水)转特色饮品: 另加HK$19 【蓝柑柚子星空梳打 (原价HK$38)】半只龙虾以芝士烤焗, 入面系龙虾蓉, 口感比较糊状, 小朋友/老人家都岩食! 不过半只既份量比较少, 大人就未必够食喇...龙虾汁意粉唔会好干身, 味道亦唔会好浓...我仲加左个特饮 #蓝柑柚子星空梳打 , 饮落味道似饮紧波子汽水~【软壳蟹白汁忌廉蟹籽意粉】HK$89好Juicy, 原只软壳蟹, 而且意粉中有蟹籽, 好丰富既口感 餐厅既另一边系好似冒险乐园咁, 有好多部唔同款既游戏机玩(当然系要额外比钱啦)...玩完仲未够既可以去精品部睇下有冇野岩买tim! 一个地方, 三种享受, 不防假日带埋小朋友去放放电啦!!

【芝士焗酿波士顿龙虾(半只)配龙虾汁烩意粉】

【软壳蟹白汁忌廉蟹籽意粉】HK$89