2025-01-07 31 浏览
今日冇乜胃口食饭,所以去左公司附近既粉面铺食。睇到门口餐牌都知贵,但唔又想食饭,都照入去试下系咪值比呢个钱。坐低嗌左个牛根粗面套餐包油菜同饮品(69蚊)。碗野黎到汤底多油,再试一啖面,面系淋既!一啲都唔爽口!个汤底仲好咸!同出面3x蚊一碗面个质素差咁老远!完全唔值呢个价钱。唯一谂到可以卖到咁贵既原因就系附近冇粉面铺竞争(好似系)。最离谱系员工卫生问题,一早烚定一大堆菜,午市人多预定啲菜我理解既,问题系当有客要油菜个时佢系用手‘’拿” 上碟!虽然带左手套,但佢会用同一只手去拎抹枱毛巾抹枱。大佬呀!识唔识用食物夹嫁?仲比我见到啲菜跌左落枱,系会用手“拿‘’返上只碟比人食。幻想下啲菜捞左抹枱啲污嘈野一齐食,几恶心!永冇下次,可以black list bye!