2024-06-11 203 浏览
放工喺九龙城附近揾嘢食~揾到呢间私房菜🤣见到OpenRice评价都唔错~~一于同朋友仔两条友过嚟试吓1.豉汁蒸白鳝球上道菜好大碟~白鳝非常有口感~几有咬口👍食得出都系新鲜嘅白鳝~~肉质鲜嫩,味道唔错!2.韭黄滑蛋炒虾仁滑蛋炒虾仁非常多虾~~而且滑蛋非常嫩滑,做到半生熟嘅状态👍👍虾肉晶莹剔透,都非常新鲜❤️我哋本身想食海鲜,不过店员提醒海鲜要提前预订,所以我哋有啲菜想试都今次未试到🥲比较可惜~~下次可以再嚟试!而且见到餐厅有麻雀台,比人娱乐用途🤣感觉气氛都唔错~~~今次去食见到有情侣喺餐厅大型屏幕写表白字句~~场景非常浪漫,原来可联络餐厅自订语句,然之后餐厅大型屏幕播返~~~今次两条友去食嘢唔多~下次试吓唔同嘅菜式!💒九龙城侯王道28号一至2楼 #九龙城 #私房菜 #会所 #粤菜 #富宝会所私房菜 #美食寻宝 #九龙城美食 #美食推荐 #香港美食 #私房菜推荐 #潮州菜 #粤菜 #侯王道28号 #黄怪兽觅食

1.豉汁蒸白鳝球

2.韭黄滑蛋炒虾仁

而且见到餐厅有麻雀台,比人娱乐用途🤣感觉气氛都唔错~~~

今次两条友去食嘢唔多~下次试吓唔同嘅菜式!

💒九龙城侯王道28号一至2楼