原来德福都开左牧羊少年咖啡馆,第9间分店!我都算系老Fans,由太子店开始都已经周不时帮衬😛今次拣左「与你分享二人套餐」 🔸金沙咸蛋黄凤尾虾🦐捞咗咸蛋黄碎,好香口,但系又唔会太漏😚🔸俄式牛仔柳意大利粉呢个推荐👍🏻牛仔柳嘅份量好足够,肉质软腍,配咗酸忌廉更加开胃🤤🔸红酒烩牛面肉 伴 薯蓉.烤澳洲西兰花呢个主菜系真系好好食😍牛面颊肉好入味,红酒汁浓郁,又唔会太咸,伴嘅薯蓉都好滑好好食!🔸苹果蜜桃鲜打红茶估唔到有好多果肉 啖啖香气🍎🍑🔸芒果奶酪🥭酸酸甜甜,劲开胃😙🔸焙茶心太软流心蛋糕 配 Häagen-Dazs 雪糕(冧酒提子🍇) 二人餐仲配有两个甜品,我加左$58升级左焙茶心太软流心蛋糕配雪糕,焙茶心太软热度足够,流心唔会太甜。成个二人餐嘅性价比都几高👍🏻📍#牧羊少年咖啡馆 (#德福广场1期) (#九龙湾美食)#九龙湾 德福广场1期平台P26号舖

🔸金沙咸蛋黄凤尾虾🦐
捞咗咸蛋黄碎,好香口,但系又唔会太漏😚

🔸俄式牛仔柳意大利粉

🔸红酒烩牛面肉 伴 薯蓉.烤澳洲西兰花

🔸苹果蜜桃鲜打红茶
估唔到有好多果肉 啖啖香气🍎🍑

🔸芒果奶酪🥭
酸酸甜甜,劲开胃😙

📍#牧羊少年咖啡馆 (#德福广场1期) (#九龙湾美食)
#九龙湾 德福广场1期平台P26号舖