2019-08-04 215 浏览
星期六唔食早餐,直接去食放题都系一个唔错嘅选择,见依间系元朗又多好评一于试下。下昼都已经好多人食,好彩open rice 有得订位,仲有9折添。餐厅系用电子下单,每人用自己手提电话scan 一scan 个QR code 就可以落单,唔使惊叫极个侍应都唔得闲理你,但要记得1 系1件意思,所以叫鱼生个啲,就唔会要一件咁少啦,手卷迷你一口版,唔驶惊试唔到其他野。食物方便选择非常之多,不得不提嘅系有打边炉,但因为我哋两个主要想食寿司,所以今次就唔叫埋打边炉啦!下次可以试埋打边炉添。至于甜品方面,有一个专摆甜品嘅雪柜,另一个专摆雪糕雪条嘅雪柜,而汽水啤酒系任饮嘅!蟹粥鲜甜,蟹味十足,食左好多鱼生,食啲热野可以暖胃。软鸡骨串-软鸡骨入味,送洒一流。最爱韩国蜜瓜雪条,蜜瓜味特浓,仲有其他不同味道可以试添

蟹粥鲜甜,蟹味十足,食左好多鱼生,食啲热野可以暖胃。